Schoolgids

Schoolgids 2021-2022

De basisschooltijd is een belangrijke periode in het leven van een kind. Ouders en school dragen samen zorg voor de opvoeding van het kind. In ons onderwijsstelsel hebben scholen een zekere vrijheid om te bepalen wat zij belangrijk vinden om kinderen te leren en de manier waarop ze dat doen. Het is daarom zinvol een school te kiezen die bij uw kind en u zelf past. De schoolgids kan u daarbij helpen.

In deze gids kunt u lezen waar Kbs St. Joseph zich sterk voor maakt. Wij zijn een school in beweging. We ontwikkelen ons voortdurend. Kinderen, leerkrachten en ouders vormen op onze school een gemeenschap. Samen bepalen zij de sfeer die zo kenmerkend is voor Kbs St. Joseph. Hierover, en over een aantal praktische zaken, schrijven we in deze gids. Lees hier verder: schoolgids Kbs st Joseph 2021-2022.

Ook kunt u op www.scholenopdekaart.nl relevante en interessante informatie van Kbs St. Joseph inzien. U kunt hier onze school met meerdere scholen vergelijken. Zo kiest u nog bewuster voor de school die bij u en uw kind past.